COM HO FEM? Metodologia de treball
Mesures COVID

La pandèmia del COVID ens ha obligat a adaptar-nos a les exigències de prevenció i seguretat per poder seguir treballant en la busqueda de la millora del benestar dels nostres residents.

Atenció centrada en la persona

Els residents poden exercir un control molt ampli en la presa de decisions i conserven la seva autonomia (sempre en un entorn adaptat i controlat) i això fa del centre un excel·lent lloc per fer-se gran.

Treball emocional i psico-social

Mitjançant les activitats pretenem que els usuaris puguin participar, integrar-se i prendre consciència de la realitat tot oferint-los l’opció de millorar-la, dinamitzant el seu entorn i implicant-los en l’acció quotidiana. 

Treball d'estimulació cognitiva

Mitjançant l'estimulació cognitiva aconseguim exercitar i activar la ment. Els elements clau en aquest camp son per exemple el llenguatge, memòria, càlcul, orientació temporo-espacial i personal, etc.

Treball de l'àrea funcional i motora

La fisioterapeuta realitza una valoració integral de l'estat físic, motriu i funcional de cada resident per millorar la seva qualitat de vida mitjançant el treball d'exercicis en sessió individual i també en teràpia grupal. 

Can Camp Residencial

Residència 3a edat i Centre de dia

ESPAI EN CONSTRUCCIÓ

Anys

Contacte:

Tel: 93 845 79 74​ / Mòbil whatsaap: 682 66 50 65

mail: info@resicc.cat

Instagram: @cancampresidencial

Ubicació

Adreça: C. Mimosa, 10. Ametlla del Vallès. 08480. Barcelona. Catalunya. Esp.

Política de privacitat i cookies

© 2012 Can Camp Residencial