Training

EQUIPAMENTS. Un lloc per cuidar-se
Atenció i supervisió mèdica

Planifiquem i organitzem un sistema de salut adequat per al desenvolupament de les potencialitats de les persones, la promoció del seu benestar, la prevenció i tractament de la malaltia i les cures necessàries.

Àrea mèdica i de salut física

El centre cobreix les necessitats higienico-mèdiques, nutricionals, de recuperació física... L'objectiu és procurar tot allò que sigui necessari per al benestar dels usuaris amb professionalitat i eficàcia.

La Cuina el centre de totes les mirades

Quan ets el centre d'atenció l'exigència per fer-ho bé és màxima. La Cuina és un element central en la vida dels usuaris i sovint s'utilitzen els àpats com a referència temporal.

Cuina in situ

Can Camp Residencial disposa d'una cuina pensada i equipada per donar resposta a les necessitats alimentàries dels usuàris (respectant les seves particularitats). La cuina està gestionada pel propi centre.

Perruqueria i Podologia

El centre disposa d'un espai específic per atendre les demandes dels usuàris que volen cuidar la seva estètica de forma més professional o precisen d'un tractament podològic específic.

Bugaderia pròpia

La bugaderia es treballa de forma interna, sense externalitzacions, amb l'objectiu de donar resposta a les necessitats dels usuaris (roba personal) i del propi centre (roba de llit, roba de bany, cuina, etc).

Can Camp Residencial

Residència 3a edat i Centre de dia
Castellano

ESPAI EN CONSTRUCCIÓ

1

LOGO%2BBLANCO_edited.jpg
2011-2021
Anys