PREGUNTES FREQÜENTS. Resolem dubtes
HERÈNCIES, FISCALITAT, LLEI 
Resoldre problemes jurídics

Sovint es plantegen dubtes sobre herències o donacions i, aquests, son temes delicats que cal abordar amb la seguretat de saber que estas ben assessorat. Bufete Escura és un dels despatxos d'advocats de major prestigi a Barcelona. La seva missió es fonamenta en un servei basat en el client unit a alts estàndards ètics i de qualitat. "Bufete Escura, prestigio y presencia desde 1905". www.escura.com

L'administració respon

El punt d’informació més pròxim són els ajuntaments. Per trobar informació de qualsevol tipus podeu contactar amb l’OAC de l’Ajuntament de l’Ametlla del V. 

Per resoldre qualsevol dubte relacionat amb la Llei de la dependència o respecte dels drets dels ciutadans podeu adreçar-vos directament al departament de Benestar social i família de la Generalitat de Catalunya.

1/2
PREGUNTA / RESPOSTA 
Quina documentació necessito a l'ingrés?

Per tal de formalitzar el contracte i complir amb les exigències legals la documentació necessària és la següent: Document d'identitat (DNI) i targeta sanitària. Si fos el cas, la targeta acreditativa de mutualista de sanitat privada. Un informe mèdic recent (màxim de 6 mesos d'antiguitat) i el llistat de medicació o recepta electrònica. També, el número de compte on girar el rebut mensual.

Què puc fer si no tinc ajudes públiques?

Gràcies al fet que Can Camp Residencial és un centre Acreditat per la Generalitat, podem fer un ingrés en plaça privada i al mateix temps ocupar-nos dels tràmits pertinents per obtenir les ajudes que corresponguin. La nostra Treballadora social s'encarregarà d'ajudar-vos en la sol·licitud de valoració, l'obtenció del reconeixament de grau i també en la gestió del PIA.

Hi ha algun punt d'interés pròxim?

A la resididència trobareu tot el necessari per passar una bona estona en família. Tenim un ampli jardí amb zones de ombra i un circuit de passeig. Per altra banda, les sales de visita estan a la vostra disposició i també disposem d'un menjador privat per a visites. A 5 minuts caminant hi ha dos equipaments municipals: Les piscines i gimnàs municipal que disposa de bar-restaurant, i el CITA o casa de la cultura.  

Quin és l'horari de visites?

​L'horari de visites es de 10:00 h a 13:00 h matí de dilluns a diumenge i de 16:00 h a 19:00 h per la tarda. Fora de l'horari establert s'haurà de concertar cita amb la recepció del centre. No està permès portar cap tipus d'aliment o medicació sense el coneixament i autoritazació del centre.

2011-2021
Anys

1

Anys
Empresa familiar

Al llarg dels anys, la família Piqué, com a responsables de la gestió del centre han aportat una particular manera de fer que genera una sèrie d’actius intangibles, únics i difícilment imitables per altres empreses del sector.

Qualitat en l'atenció gràcies a la personalització

La clau de l'èxit està en el grau de personalització del servei que prestem i especialment en el paper que s'otorga a les persones que viuen a la residència. El fet que puguin exercir un control molt ampli en la presa de decisions i puguin conservar la seva autonomia (sempre en un entorn adaptat i controlat) fa de Can Camp Residencial un excel·lent lloc per fer-se gran. Un excepcional lloc per viure els últims anys de la vida.

Decàleg ACP

1. Totes les persones tenen dignitat.

2. Cada persona és única.

3. Biografía = sin­gularitat.

4. Les persones tenen dret a controlar la seva pròpia vida.

5. Tothom té dret a exercir la seva autonomía, també alts GDS.

6. tothom té fortaleses i ca­pacitats.

7. L’ambient físic influeix en el compor­tament i en el benestar subjectiu de les persones.

8. L’activitat quotidiana és im­portant en el nostre benestar.

9. Les persones son interdependents.

10. Les persones son multidimensio-nals i estan subjectes a canvis.

La tasca del terapeuta ocupacional

El terapeuta ocupacional és un professional preparat per a valorar, diagnosticar, identificar,  prevenir i tractar problemes relacionats amb l’ocupació (autocura, productivitat i oci) de les persones afectades per un problema de salut que interfereix directament en el seu grau d’autonomia.

 

La seva principal missió és  facilitar que una persona amb dificultats funcionals pugui participar en aquelles activitats quotidianes que siguin rellevants en la seva vida.

Can Camp Residencial

Residència 3a edat i Centre de dia

ESPAI EN CONSTRUCCIÓ

Anys

Contacte:

Tel: 93 845 79 74​ / Mòbil whatsaap: 682 66 50 65

mail: info@resicc.cat

Instagram: @cancampresidencial

Ubicació

Adreça: C. Mimosa, 10. Ametlla del Vallès. 08480. Barcelona. Catalunya. Esp.

Política de privacitat i cookies

© 2012 Can Camp Residencial